ZAKAJ JE NAJEM PRAVA POT


Prišel je čas za nov pristop k zdravju v podjetju – bolj priročen in učinkovit kot kdaj koli prej.

Poleg tega, da gre za stroškovno učinkovito opcijo in dragoceni dodatek k sistemu upravljanja zdravja v vašem podjetju, so masažni stoli:
  • Enostavni za namestitev in za delovanje potrebujejo samo običajno vtičnico
  • Uporabniku prijazni, da ga lahko vsak zaposleni prilagodi svojim potrebam
  • Zajemajo malo prostora, zaradi česar so praktični za pisarne vseh velikosti
  • Energetsko učinkoviti - za delovanje potrebujejo le majhen del električne energije standardnih gospodinjskih aparatov.

Zavedamo se, da je vlaganje v masažni stol pomembna odločitev. Zato vam želimo predstaviti prednosti najema masažnega stola.

Fleksibilnost: Najem masažnega stola vam ponuja fleksibilnost, ki manjka pri opciji nakupa. Naši najemni načrti vam omogočajo, da uživate v razkošju masažnega stola za določeno obdobje, ne da bi bili vezani na dolgoročno zavezo. Ne glede na to, ali ga potrebujete za poseben dogodek, obdobje okrevanja ali pa ga preprosto želite preizkusiti, vam najem zagotavlja svobodo izbire, preden bi se odločili za nakup.

Stroškovno učinkovito: Najem masažnega stola je stroškovno učinkovita rešitev. Z najemom lahko uživate v prednostih visokokakovostnega masažnega stola brez velike vnaprejšnje naložbe. Naše cene najema so zasnovane za dostopnost in plačate samo za čas, ki ga potrebujete. To vam prihrani breme stroškov vzdrževanja, popravil in amortizacije, ki prihajajo z lastnim masažnim stolom.

Udobje: Najem masažnega stola je enostavna in priročna rešitev. Mi bomo poskrbeli za dostavo in prevzem ter da bo stol nameščen točno na izbrani lokaciji. Poleg tega je naša ekipa za podporo strankam na voljo, da vam pomaga pri kakršnih koli tehničnih vprašanjih ali težavah, ki jih imate. Ko se obdobje najema konča, lahko preprosto vrnete stol brez skrbi za skladiščenje ali prodajo.

Prepričani smo, da zagotavlja najem masažnega stola priročno, stroškovno učinkovito in prilagodljivo rešitev, ki vam omogoča uživanje v prednostih masažnega stola brez dolgoročne zaveze. Naši najemni načrti so zasnovani z mislijo na vaše potrebe, kar vam omogoča sprostitev in wellness pod vašimi pogoji.

Izkoristite našo storitev najema danes in odkrijte, kako lep je svet z masažnim stolom v pisarni. Stopite v stik z nami, če želite izvedeti več o naših možnostih najema in najti popoln masažni stol za vaše potrebe.