POGOSTA VPRAŠANJA

1V: Zakaj bi sploh najel masažni stol za svojo pisarno?
O: Najem masažnih stolov ponuja številne koristi za vašo pisarno. Masažni stoli pomagajo zmanjšati stres in napetost vaših zaposlenih, izboljšati njihovo splošno počutje in zadovoljstvo pri delu ter se lahko uporabijo tudi kot dodatna ugodnost za stranke.
2V: Kakšne so koristi za moje zaposlene?
O: Uporaba masažnega stola lahko pomaga vašim zaposlenim na več načinov. Pomaga zmanjšati stres in napetost mišic, povečati produktivnost ter spodbuja občutek dobrega počutja in zadovoljstva pri delu.
3V: Kako bi moje podjetje imelo koristi od uporabe masažnih stolov?
O: Najem masažnih stolov lahko izboljša ugled vašega podjetja in privabi nove zaposlene. Poleg tega lahko zadovoljni in produktivni zaposleni zmanjšajo stroške, povezane s stresom, odsotnostjo in nizko produktivnostjo.
4V: Kako dolgo lahko najamem masažni stol?
O: Obdobje najema ni obvezujoče. Vendar pa ponujamo spodbudo za predplačilo za daljša obdobja.
5V: Kako najem masažnega stola finančno koristi mojemu podjetju?
V: Razmislite o scenariju najema stola za podjetje z 10 zaposlenimi po mesečni ceni 350 evrov. Če bi vsak zaposleni užival v dveh masažah na teden v razponu štirih tednov, bi strošek na masažo znašal samo 4,37 EUR.

Sproščen zaposleni bo zagotovo vsak teden ustvaril vsaj dodatnih 8,7 EUR vrednosti za podjetje. Toda v resnici bo ustvaril veliko več kot to, zahvaljujoč povečani motivaciji in produktivnosti. Pravzaprav stroški najema masažnega stola postanejo skromna naložba v primerjavi z znatnim dobičkom, ki ga prinaša.
6V: Katerim vrstam podjetij ponujate najem masažnih stolov?
O: Najem masažnih stolov zagotavljamo za široko paleto podjetij, vključno z IT industrijo, farmacijo, inženiringom, pisarnami, hoteli, zdravilišči, frizerskimi saloni in še mnogo več. Če niste prepričani, ali vaše podjetje izpolnjuje pogoje, vam bomo z veseljem svetovali o najboljših rešitvah.
7V: Kakšen je postopek najema?
O: Naš postopek najema je hiter in enostaven. Po razpravi o vaših potrebah vam bomo masažne stole dostavili na želeno lokacijo in jih pripravili za vas. Ob koncu najema bomo prevzeli stole in jih vrnili v našo pisarno.
8V: Kaj se zgodi, če v času najema pride do težav z masažnim stolom?
O: Nudimo storitve in podporo za stranke, zato bomo v primeru težav s stoli poslali tehnika, ki bo odpravil težavo ali po potrebi zagotovil nadomestni stol.