O nas


  • Pri Zen@Office je naš glavni cilj izboljšati okolje vašega delovnega prostora s ponudbo široke palete vrhunskih wellness izdelkov. Ne glede na to, ali opremljate pisarno, čakalnico ali kateri koli drug delovni prostor, vam bomo zagotovili izjemne rešitve, ki dajejo prednost dobremu počutju vaših zaposlenih in strank.
  • Z izbiro Zen@Office pokažete zavezanost svojega podjetja k skrbi za splošno zdravje in srečo tistih, ki vstopijo v vaš prostor. Ta naložba v njihovo dobro počutje ne le spodbuja pozitivno delovno okolje, ampak prispeva tudi k vašemu poslovnemu uspehu in ugodni podobi blagovne znamke.
  • Zavedamo se, da se lahko občasne težave pojavijo tudi pri najboljših stolih. V takih primerih ukrepamo takoj, da odpravimo morebitne težave v najkrajšem možnem času. Naša odzivna ekipa za pomoč strankam vam je vedno pripravljena pomagati. Če imate kakršne koli težave s svojimi stoli, nas preprosto obvestite in takoj bomo poslali usposobljenega tehnika, da diagnosticira in odpravi težavo.
  • Naša predanost vašemu zadovoljstvu je neomajna. Če težave z vašim stolom ni mogoče rešiti, smo več kot pripravljeni zagotoviti nadomestni stol, da vaše udobje in produktivnost ostaneta nespremenjena. Prepričani smo, da bi moral biti vaš delovni prostor optimiziran za največjo zmogljivost, zato bomo storili vse kar je v naši moči, da zagotovimo najboljšo možno izkušnjo z našimi izdelki.
  • Izberite Zen@Office še danes in doživite brezhibno integracijo wellness izdelkov, izjemno službo za pomoč strankam in neomajno predanost vašemu zadovoljstvu. Nadgradite svoj delovni prostor, dajte prednost dobremu počutju in izkoristite prednosti večjega poslovnega uspeha in pozitivne podobe blagovne znamke.